Wie zijn wij

BBEAT staat voor Bureau voor de Beste Engineering en Advies op basis van Techniek.

BBEAT heeft zich de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in de techniek van off highway voertuigen en machines. Daarnaast is BBEAT bekend met de commerce van off highway voertuigen en machines die in veel markten wordt gebruikt. Bijvoorbeeld in de havens, voor op- en overslag, in magazijnen, voor grondverzet en in de landbouw.

BBEAT heeft een uitgebreide technische productkennis in huis, is op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften en heeft ervaring met uiteenlopende toepassingen en applicaties, variërend van lichte tot extreem zware inzet. Hierdoor is BBEAT als geen ander in staat om u te adviseren over onderwerpen als aanschaf of vervanging, fleet management, schade of modificatie van uw zakelijke arbeidsmiddelen.

Naast veel ervaring en een groot netwerk werkt BBEAT samen met jonge mechatronic engineering, veiligheidskundige, communicatie- en IT professionals.

Het is voor BBEAT equipment belangrijk om u kwalitatieve en algemeen toepasbare producten aan te bieden met een aantoonbaar toegevoegde waarde.
We staan daarom volledig achter ons motto:

Dare to BBEAT your results.