BBEAT en EControls Europe gaan samenwerken.

Vanaf januari 2021 gaat BBEAT Equipment, onderdeel van BBEAT Advice, een agentschap aan met OptaFleet voor Nederland en België. OptaFleet is een modulair merkonafhankelijk fleet management systeem dat door Econtrols Europe is ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen van industriële omgevingen.

BBEAT is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in het adviseren en aanbieden van oplossingen voor vraagstukken over off highway voertuigen en machines. Hulp door met een frisse blik naar vraagstukken te kijken, gebruik te maken van een gestructureerde aanpak en geheel onafhankelijk te opereren. Daar staat BBEAT voor. Precies om die reden is BBEAT enthousiast om met het OptaFleet fleet management systeem te werken. Want ook in dit systeem staat onafhankelijkheid van branch- of brandorganisaties centraal.

OptaFleet
OptaFleet is ontwikkeld door EControls Europe voorheen ook wel bekend als IMPCO Technologies Europe, een toonaangevende leverancier van brandstofopslag, brandstoftoevoer, elektronische besturing en motorsystemen. Het systeem voldoet aan de strenge eisen voor industriële omgevingen en helpt de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Ook biedt het realtime managementinformatie en helpt het de total cost of ownership van uw heftruckvloot en industriële voertuigpark te verlagen. Optafleet is geschikt voor gemengde voertuigparken en heeft een modulaire opbouw van soft- en hardware. Het systeem heeft een bestuurderstoegang om ongeautoriseerd gebruik te voorkomen. Optafleet beschikt daarnaast over flexibele configuratie van de urentellers, een gebruiksvriendelijke webapplicatie, real-time meldingsberichten in de OptaFleet-app, een intelligente botsingssensor voor botsingsdetectie en een display met instelbare startup controlelijst. Verder biedt het data-exportmogelijkheid voor gebruik in ERP en heeft het track & trace, voertuig CAN-BUS communicatie en een CE gekeurd en robuuste hardware (IP67).

Vragen?
Benieuwd naar het systeem of meer weten over beide bedrijven?
Op onze contact pagina vindt u al onze gegevens.

Eén antwoord op “BBEAT en EControls Europe gaan samenwerken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.